Kartor över vår resväg på första övervintringsresan till Portugal och Spanien.

 
Kommentarer

Resväg 2014 — 3 kommentarer

  1. Hej o tack för inlägget. Vi är ett nyblivit pensionärspar som i höst köpte den första husbilen, en 7m Fiat Sharky. Tidigare har vi åkt med husvagn i Norge o norra Sverige. Vi planerar nu att sälja huset utanför Lindesberg o hyra ut lägenheten i Linde. Drömmen är att bo (flytta ) till Portugal i höst. Drömmar kan man ha men denna skall bli förverkligad!

  2. Hej! mycket bra beskrivning.har tidigare varit i Kroatsien 67-68.70-71 -75 -2014.Hur är kostnadsläget i ex.Spanien m.fl länder? Ska Ni söderut iår.Med vänlig hälsning si + olle

    • Svårt att jämföra priser men vår uppfattning är att Portugal är något billigare än Spanien och Spanien är något billigare än Sverige. Vi åker inte på övervintringsresa i år utan gör just nu en höstresa och befinner oss för tillfället i Österrike. Tyvärr ser det inte ut att bli så många blogginlägg från denna resa. Kan tänkas att det kommer en sammanfattning i efterhand.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Lämna gärna en kommentar eller en hälsning. Det är alltid roligt med respons från läsarna. Berätta tex. något om dina egna resor eller roliga minnen från husbilslivet.