Kartor över vår resväg på första övervintringsresan till Portugal och Spanien.

 
Kommentarer

Resväg 2014 — 3 kommentarer

  1. Hej o tack för inlägget. Vi är ett nyblivit pensionärspar som i höst köpte den första husbilen, en 7m Fiat Sharky. Tidigare har vi åkt med husvagn i Norge o norra Sverige. Vi planerar nu att sälja huset utanför Lindesberg o hyra ut lägenheten i Linde. Drömmen är att bo (flytta ) till Portugal i höst. Drömmar kan man ha men denna skall bli förverkligad!

  2. Hej! mycket bra beskrivning.har tidigare varit i Kroatsien 67-68.70-71 -75 -2014.Hur är kostnadsläget i ex.Spanien m.fl länder? Ska Ni söderut iår.Med vänlig hälsning si + olle

    • Svårt att jämföra priser men vår uppfattning är att Portugal är något billigare än Spanien och Spanien är något billigare än Sverige. Vi åker inte på övervintringsresa i år utan gör just nu en höstresa och befinner oss för tillfället i Österrike. Tyvärr ser det inte ut att bli så många blogginlägg från denna resa. Kan tänkas att det kommer en sammanfattning i efterhand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lämna gärna en kommentar eller en hälsning. Det är alltid roligt med respons från läsarna. Berätta tex. något om dina egna resor eller roliga minnen från husbilslivet.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>