Ställplatser och Campingar vi övernattat på i Holland.

Gouda

Ställplatsen Klein America i Gouda är centralt placerad i bakre delen av en vanlig parkeringsplats, som är försedd med bom. In och utcheckning sker som i ett vanligt parkeringshus, med biljett för infart, som sedan avläses vid utfart och betalning sker.
Det finns möjlighet att tömma toalett kassett och gråvatten, samt tanka vatten i övrigt ingen service. Möjlighet till el saknas. Priset var 7 EUR per dygn. Platsens största fördel är det centrala läget, bara ett par minuters promenad till centrum. Uppgifter från juli 2011.

View Larger Map


 Hoorn

 Stichting Yachthaven Hoorn är en ställplats om är inhägnad med högt staket och låsta grindar. För att komma in krävs kontakt med hamnkaptenen via porttelefon. Tillgång till samma service som gästhamnen med toaletter och dusch. Dessutom bra fungerande anläggning för att tömma gråvatten och toalett kassett samt tanka vatten. Det finns en liten servicebutik på området. Promenadavstånd in till centrum och tågstationen. Vi stannade här ett par nätter och tog tåget in till Amsterdam en dag. Priset var 13 EUR inkl el. Uppgifter från juli 2011.


View Larger Map


 Groningen

Stadsparken i Groningen är en campingplats som ligger inbäddad i lummig grönska. Servicebyggnaderna håller kanske inte högsta standard men är helt ok. Platsen är uppdelad i flera små områden vilket skapar trivsel. Fina strövområden och cykelavstånd till centrum. På området finns en restaurang. Priset var 21,20 EUR för husbil och två vuxna, utan el. Uppgifter från juli 2011.


View Larger Map


Här en länk med kartor och beskrivning av ställplatser regionvis i Holland och övriga Europa. Campercontact