Ställplatser Danmark som vi övernattat på.

Köpenhamn

City Camp i Köpenhamn är en centralt belägen ställplats med gångavstånd till Tivoli och Ströget. Några hundra meter att gå till en båt som tar dig till bland annat Nyhavn.

En del av området är inhägnat och det finns toaletter och duschar. Tömningsmöjligheter för både gråvatten och casettoatank samt elplatser. Vi ville inte ha el och fick därför stå utanför staketet på kajen.

Priset utan el för husbil och 2 vuxna var 190 DKR, med el 225 DKR. Priset gäller från ankomstdagen till kl 20.00 följande dag. Öppet endast sommartid. Uppgifter från juli 2011.


View Larger Map


Åbenrå

Ställplatsen som drivs av segelsällskapet i Åbenrå har närkontakt med badplatsen. Bara några meter till morgondoppet. Till gågatan med små mysiga affärer och uteserveringar är det gångavstånd.

Uppställning sker på en stor grusplan utan särskilda markeringar. Infarten är försedd med bom och incheckning sker i automat, där erhålles ett kort som är laddad med en liten summa för att få tillgång till duschar. Kortet kan laddas med mera pengar och överskott återfås vid utcheckning. Toaletter och tömningsanordningar för både gråvatten och toacassett finns också.

Vi betalade 125 DKR (el ingår i priset) Uppgifter från juli 2011.


View Larger Map